Skip to content

Het duiken weer oppakken

Leuk dat je de site van onze vereniging hebt opgezocht, nu je (weer) wat meer tijd in het duiken wil gaan steken. Het klinkt misschien gek, maar lang niet al onze leden zijn per se ontzettend fanatieke duikers, die elk uurtje in- of eigenlijk onderwater doorbrengen. Juist de gezelligheid van de zwemtrainingen, het biertje na de training en de activiteiten in de loop van het jaar maken dat leden vaak al jarenlang lid zijn.

Dit betekent natuurlijk niet dat onze vereniging geen fanatieke duikers als leden heeft, want zeker in de zomerperiode ligt de harde kern elke week op een ander plekje in het water. Handig, want dat maakt het makkelijker aan te sluiten, bijvoorbeeld als er gedoken wordt op een locatie waar je nog niet bent geweest.

Ad Fundum beschikt over een eigen compressor op het zwembadterrein. We bieden de mogelijkheid aan onze leden om voor een scherpe prijs je fles te vullen. 

Kom eens een proefduik maken en kijk of onze vereniging je aanspreekt. Je bent van harte welkom!

Wellicht heb je in het verleden je brevet(ten) bij een andere organisatie gehaald. Geen enkel probleem, je kunt je ook met een brevet van een andere organisatie bij onze vereniging aansluiten. 

P.S. Denk wel nog even aan je medische keuring en het onderhoud aan je set! 

Meld je vrijblijvend aan voor een proefduik!