Skip to content

Over de vereniging

Op 26 juni 1992 is door een groep enthousiaste duikers onze vereniging “Duikteam Ad Fundum” opgericht. Het doel van onze vereniging is om in clubverband te leren duiken en de duiksport samen te beoefenen. Maar ook aan gezelligheid ontbreekt het niet, zo wordt het jaar door van alles georganiseerd waarbij ook o.a. familieleden van harte welkom zijn, zoals een campingweekend in Zeeland.

Wij stimuleren ieder lid om opgeleid te worden tot minimaal “advanced open water” niveau. Natuurlijk heeft niet elk lid daar behoefte aan en het is dan ook geenszins een eis voor het lidmaatschap, maar op het niveau van een “advanced open water diver” kunnen alle leden deelnemen aan de activiteiten die worden aangeboden en is het ook eenvoudiger en flexibeler om buddy-paren te vormen. We ervaren dat een duiker met een “advanced open water diver” brevet meer plezier beleeft aan het duiken omdat hij/zij wat meer ervaring heeft opgedaan en met vertrouwen en rust in verschillende omstandigheden kan duiken.

Duikteam Ad Fundum is aangesloten bij de I.A.D.S. (International Associations of Diving Schools). I.A.D.S is een duikbond die vergelijkbaar is met PADI maar dan minder groot en commercieel en baseert de opleidingen die je kunt volgen en brevetering op basis van deze I.A.D.S. normen en richtlijnen. Dit houdt in dat je door instructeurs van de vereniging een degelijke theorie en praktijk opleiding krijgt, waarmee je overal ter wereld terecht kunt.

Wellicht ben je al in het bezit van een duikbrevet behaald via een andere opleidingsinstantie zoals PADI, SSI , NOB of NAUI. Geen enkel probleem: onze vereniging is er voor alle duikers ! Je kunt gemakkelijk instromen en verdere brevetten of specialisaties halen, zonder dat je je huidige brevet hoeft om te zetten. Met je IADS brevet kun je ook gewoon PADI specialicaties blijven volgen dus er is geen enkele belemmering om je bij een I.A.D.S. georiënteerde duikvereniging Duikteam Ad Fundum aan te sluiten.

Elke week zijn wij op dinsdag avond in zwembad Interactie Sportbedrijf Ermelo op Sportcentrum Zanderij te Ermelo. Hier wordt eerst van 20:45 uur tot 21:45 uur duik- en zwemtraining gegeven. Het belangrijkste van deze trainingen is het aanleren en bijhouden van duikvaardigheden, diverse zwemslagen alsmede het op peil houden van de conditie. Dat maakt duiken toch een stuk eenvoudiger !

Als lid van de vereniging kun je deelnemen aan tal van activiteiten waaronder natuurlijk een aantal duik gerelateerde activiteiten, zoals bijvoorbeeld duik weekenden in Zeeland, alsmede  duikreizen en diverse georganiseerde duiken tijdens het zomerseizoen. Daarnaast worden door de vereniging een aantal andere activiteiten georganiseerd, zoals  lezingen, jaarlijkse barbeque, sinterklaasfeest, nieuwjaarsborrel etc.

Voor wat betreft onze overige faciliteiten. We hebben een eigen compressor waar de leden hun persluchtflessen kunnen vullen. Tevens is elk lid van Duikteam Ad Fundum automatisch aangesloten bij de collectieve ongevallenverzekering van de I.A.D.S.

Meld je aan voor een proefduik!

0 M+
Happy Client
0 +
Successfull Project
0 +
Work Employed
0 +
Planning Services

Wij nemen de tijd voor duiken

0%
Tevredenheid
0%
Onderwaterplezier
0%
Kans op spotten dolfijn 😉
Vrijblijvend aanmelden

Meld je vrijblijvend aan voor een proefduik!

Reviews van onze leden

Altijd gezellig!

Utenim adminim veniam qui nostrud exercitation ullaco labos nisiu aliquip ex ea commodo consequ Duis aute irure dolor in reprehend voluptaters excepteur sint occaecat cupidatat non proident suntinlpae.
Alvin Hubbard
UI/UX Designer - Artbees
Utenim adminim veniam quis nostrud exercitation ullac labos nisiut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irur dolor in reprehende voluptaterexcepteur sint occaecat cupidata non proident suntinlpae erexcepteur.
Alvin Hubbard
UI/UX Designer - Artbees
Utenim adminim veniam quis nostrud exercitation ullac labos nisiut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irur dolor in reprehende voluptaterexcepteur sint occaecat cupidata non proident suntinlpae erexcepteur.
Alvin Hubbard
UI/UX Designer - Artbees
Wie zijn wij

Dit zijn wij

team-img-01@2x

Persoon 1

Lead Trainer
team-img-02@2x

Persoon 2

Lead Trainer
team-img-03@2x

Persoon 3

Lead Trainer